top of page

Haters are welcome aneb jak škodiči prospívají

Aktualizováno: 2. 8. 2021

...našim příspěvkům na LinkedIn



Včera se mě dotkl jeden komentář pod příspěvkem, který mi dal dost práce a vůbec... Ihned jsem se naježila a jala jsem se reagovat...a pak se uklidnila a nechala to prostě být.


Píšu vám to proto, že "hejty" jsou nepříjemné, nikdo je nemáme rádi. Nejsou nám jedno.


Ale mají i svá pozitiva:


1) když jde o konstruktivní zpětnou vazbu - super, ale to zde nemusíme rozebírat, každý chápe a ví, že je prospěšná a vítaná ...O tom nepíšu.


2) když jde jen o odplivnutí si, protože má někdo špatný den, nemocné sebevědomí apod. - pak se podívejte o koho se jedná (na jeho profil) a si uvědomte si, že jeho komentář vašemu příspěvku zvyšuje dosah.


Můj hater ze včerejška je z oboru poradenství jako já. Má velice slabý profil, minimum kontaktů a na LinkedIn je jeho jedinou aktivitou šíření zlostných a nepříjemných komentářů (mrkněte se do aktivit). Můj závěr: tento nevyrovnaný člověk má sice malou síť, ale svým komentářem mě představil i svému publiku, do kterého bych se třeba ani nedostala. Navíc obsahem svého komentáře ukázal, že se mě jako své konkurence bojí (v tomto konkrétním případu, jinde jde jen o možnost odplivnout si, ulevit své malé existenci, upustit páru závisti apod.)


Nezapomeňte tedy příště:

+) počítat do deseti, abyste se neprezentovali na Li stejně špatně jako on, na argumenty takový člověk obvykle není zvědavý a jsou vodou na jeho mlýn

+) buďte rádi, že vám škodič zvyšuje zobrazovanost příspěvku, kdyby to věděl tak by ho to velice zasáhlo -)

+) jak mi psal jeden známý, když jsem kdysi hledala oporu, buďte rádi, že vyvoláváte emoce



Pořád Vám to minus připadá tak hrozné? Zbyl ho už jen kousek, že ano?



Ať se Vám na Li daří! Veronika

veronika@lilearning.net

+420 603 171 017


(A mimochodem, další kurz via ZOOM plánuji 6/4/2021!)


10 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page