top of page

Koncepty a další novinky na LinkedIn

TOP novinka ve feedu - koncepty i na počítači


Přestavte si, že píšete příspěvek a už nemáte náladu ho dotáhnout a tak si ho připravujete tedy někde ve wordu nebo outlooku... Jak by bylo krásné, kdyby LinkedIn ukládal koncept, že... HURÁ, už to dělá!

Takže běžte psát příspěvek, klikněte na jeho zavření a Li Vám nabídne jeho uchování. Až se vrátíte a začnete opět psát - otevře Vám uložený koncept. Předpokládám, že dalším krokem bude možnost plánování obsahu :-)





Jak se zbavit imaginárních zaměstnanců a možnost ukládání si konceptů i v PC verzi


Řada klientů si mi v minulosti stěžovala na to, že se k nim na firemní profil navázali zaměstnanci z různých konců světa, kteří pro ně nepracují. Stačí si, jak jistě víte, přidat pozici na svém osobním profilu a vybrat si firmu a hle - už jste na ni navázaní a už pro ni imaginárně pracujete. Správci pak celí zoufalí psaly na LinkedIn support a žádali výmaz. Někdy i opakovaně. a celé to trvalo.

Proto doporučuji nastavit si ověření zaměstnanců s pomocí domény ve formátu @lilearning.net (například v mém případě). Není to složité. Jděte na firemní stránku - do záložky Obsah - vyberte Ověření zaměstnanců - nastavte - problém je vyřešen.






Přidám ještě tip na přesdílení obsahu 😉


Mile mě potěšilo, že pokud jdu na příspěvek ve svém osobním feedu a rozkliknu možnosti pro sdílení, mohu vybrat například Znovu zveřejnit na své firemní stránce a pak mi zůstanou zachovány originální komentáře. Daleko lepší, než když byli skryté a člověk je musel rozklikávat. Vyzkoušejte!




Skupiny na LinkedIn - co se chystá


Již brzy dorazí novinka, která nám usnadní správu skupin!


Nastavíte si kritéria, na základě kterých budou automaticky schvalováni

  • noví členové skupiny

  • příspěvky, které pak nebudete muset schvalovat



Krásné léto a pokud plánujete podzim, tak nabízím:



Napište mi na veronika@lilearning.net a probereme, co by bylo pro Vás nejvhodnější!

Veronika

119 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page