top of page

Spojení vs Sledující na LinkedIn

Pojďme si dneska rychle říci několik slov o rozdílu mezi sledujícími a spojeními, protože se mě ptáte, kolik z mých spojení mě sleduje a JÁ TO FAKT NEVÍM -) Proč? 👇




① Spojení = kontakty 1, ti co jsou s Vámi propojeni a můžete si s nimi napsat zprávu bez použití placeného Inmailu (pokud předpokládáme, že nemají nastaven open profile). Tito lidé Vás automaticky sledují, dokud u Vaší osoby sledování nezruší (napíšu zájemcům, kde to hledat)

② Sledující = kdokoliv, kdo dá na Vašem profilu Sledovat, nemusí být s Vámi propojen, nemůžete si psát (předpokládáme, že nemáme otevřené profily). Sleduje Váš obsah (pokud mu bude ze strany LinkedIn předložen, tady si můžete pomoci nastavením upozornění u autora ve formě na začátku zmíněného zvonku viz příspěvek dříve ve skupině)

p̳o̳d̳t̳r̳ž̳e̳n̳o̳ ̳s̳e̳č̳t̳e̳n̳o̳:̳

• Sledující nemusí být s Vámi propojen

• Propojená osoba Vás nemusí sledovat

• Některá spojení Vás sledují = někteří sledující jsou s Vámi spojení (většina, protože mají a priori zájem nebo zkrátka neví kde Vás vypnout -)

Spíše se zeptejte:

"Kolik lidí tě sleduje" (viditelné na profilu)

"Kolik máš spojení?"

Podle toho, kam otázka míří -)


VeroNIKA z #Lilearning



V souvislosti s aktuálním děním bych ráda nabídla invididuální hodiny na podporu Ukrajiny, do odvolání celou Vaši případnou platbu.





40 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page