top of page

TOP novinky na profilech osob i firem

Začněme u osobních profilů, protože ty máme všichni.


Web na první pohled...


Pokud splňujete podmínky níže, můžete ukázat web nebo jinou URL adresu na viditelném místě hned pod hashtagy pod profilovou vizitkou.

Kdo by hledal v kontaktech, že...:-)


Můžete návštěvníka profilu zavést nejenom na web, ale třeba na:

  • YouTube či jiné sociální sítě...

  • konkrétní landing page ...

  • nebo jako já na Linktree se souborem různých odkazů ...


Jak na to:

přes tužku v pravém horním rohu (viz obrázek výše) jděte do úprav profilu a zobrazí se Vám panel viz níže. Vložíte web nebo jiný link a je to tam :-)




Newsletter na viditelném místě! Konečně...


Dlouho jsem na to čekala a je to tady. Nově je newsletter, který vydává company page, umístěn na viditelném místě. Takže kdykoliv někdo zavítá na vaši firemní stránku, uvidí zřetelně, že vydáváte newsletter a bude popostrčen k jeh odebírání 😉




Podívejte se na newsletter, který je plný inspirace a novinek a který vydávám na LinkedIn:


Najdete v něm řadu dalších novinek, protože na LinkedIn se pořád něco děje :-)



Formulář pro sběr dat


Další skvělá věc je formulář, který je viditelně také umístěn na profilu vaší firemní stránky a s jehož pomocí můžete sbírat kontakty, které pak můžete využít i mim linkedin, protože si je můžete stáhnout.

můžete si vybrat z několika verzí a je to intuitivní. Postupujte přes nastavení /tužku a vyberte v levém panelu sekci Potenciální kontakty - Formulář pro sběr dat. A sbírejte :-)


Po odeslání kontaktu se danému člověku již výzva na vaší stránce nebude zobrazovat. Je to v pořádku a má to logiku. Já jen abyste se nedivili jako já, až Vám po odeslání zkušebního emailu zmizí :-)))





Jinak 5 týdenní program Průvodce sítí LinkedIn je v plném proudu a v pondělí již bohužel končí :-(


Ale průběh mě přesvědčuje, že je mnohem užitečnější rozložit vše v čase a pracovat s účastníky delší dobu než je vidět jednou na pár hodin. Určitě tedy budu program opakovat na podzim. Pokud víte již nyní, že by se Vám znalost prostředí LinkedIn hodila - dejte mi vědět nebo sledujte web Lilearning.





Krásný víkend!


VeroNIKA


24 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page