top of page

Události i živá vysílání prochází velkými změnami!

Dneska se podíváme na zásadní změny u Událostí, protože ty řada z nás často používá. Špatnou zprávou je, že výhody, které poskytovaly v komunikaci s lidmi mimo Vaši síť jsou historií, stejně jako možnosti pro pořadatele Události. Více níže:

Od 1/11:

✘ Již nebudete moci pořádat soukromé události, ale jen veřejné.

✘ Kanál pro příspěvky v rámci události bude zcela zrušen a post k události bude mít podobu klasického příspěvku. Jestli je bude LinkedIn podporovat více než klasické příspěvky ukáže až čas, ale je to možné. Dělává to pro své novinky. Vyzkouším.


✘ Tím, že je zrušen feed u Událostí, nebude ani možné účastníky akce příspěvek související s událostí upozornit. I nyní, když tam ten kanál ještě vidíte to již není možné, mrkněte na 3 tečky nahoře vpravo a uvidíte, že tu možnost tam už nevidíte :-)

✘ Komunikovat s účastníky můžete tím pádem už jen pokud jsou Vašimi spojeními, nebo prostřednictvím InMailů. Zase tedy posunujeme část gratis možností do placeného prostoru.


-------------------

✔ Takže sbohem možnosti komunikovat napřímo a zdarma jak jsem ráda doporučovala.


✔Sbohem možnosti upozornit účastníky 2x týdně na příspěvek v Událostech. (Jedna z mála hromadných akcí zde)


Nyní to půjde už jen ve skupinách (snad to ještě vydrží nějaký čas, tak ho nepromarněte!


Další zajímavé změny se týkají i LinkedIn Live, ale o tom jindy.


____________________

Zajímají Vás podobné tipy? Pokud ano - zvu vás do skupiny 𝐋𝐢𝐧𝐤𝐞𝐝 𝐭𝐢𝐩𝐲 na LinkedIn, kde je probíráme ať máte informace z první ruky. Link je zde: (26) Linked tipy | Skupiny | LinkedIn



5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page