top of page

🌲Vánoční Speciál 🌲

Aktualizováno: 16. 4.

Jeden z nejčastějších dotazů - mám si zaplatit placený Premium účet? Co mi to přinese? Je více variant. Já se zaměřila na 𝐒𝐚𝐥𝐞𝐬 𝐍𝐚𝐯𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐫, se kterým mám osobní zkušenost. Přináším informace, které vám mohou pomoci se rozhodnout. Abyste se mohli v příštím roce opět posunout na LinkedIn o level výš -)




Osobní profil - benefity


Kouzelné Tlačítko


Všimli jste si, že u některých profilů jsou nově připojené prolinky vedoucí na jejich weby, portfolia či ke sjednání schůzky?


  • 🟧Jsou viditelné nejen na profilu, ale i u zpráv, příspěvků, .. kdekoliv se mihnete.

  • 🟧Je to výsada placených profilů. Nejenom Sales Navigator, ale i například Business verze, která je levnější.

  • 🟧A rozhodně stojí za to. Už v prvních dnech jsem zaznamenala vyšší návštěvnost webu. Ne dramaticky, ale znatelně.


Můžete vybírat například z následujících variant: Navštivte můj obchod, web, sjednat schůzku, zobrazit portfolio či zobrazit blog.


 

AI podpora


AI vychytávky na osobním profilu: placená verze vám nabízí například AI návrh vašeho profesního představení v návaznosti na informace, které na něm AI najde. Přihlédne i k milionům vám podobným profilům.


Bude se týkat i dalších pasáží profilu: sekce Informace (navrhne text) a Dovedností (navrhne dovednosti, které byste měli přidat).


  • 🟧Bude k dispozici ve všech jazycích.

  • 🟧Do návrhů budete moci zasahovat před jejich zveřejněním.

  • 🟧A zůstanou na místě, i když přestanete Premium platit.



Možnost zvýraznění části vašeho LinkedIn profilu


Můžete si vybrat, kterou část zviditelníte na své nástěnce, v sekci Vybrané.


  • 🟧Pracovní zkušenosti (promo své firmy)

  • 🟧Licence a certifikace nebo Kurzy (akcentování své kvalifikace)

  • 🟧Doporučení (ukázka, že vaše služby/produkty stojí za to)


 

Kdo si zobrazil váš profil?


Není špatné mít v placené verzi neomezený přehled o tom kdo si prohlédl Váš profil. S těmito lidmi mnohem snadněji navážete spojení.


 

Jak si vedete na LinkedIn?


O Social Selling Indexu již bylo mnoho napsáno - v nastaveních máte přímý link, kde se dozvíte, jaké skóre máte. Jde kombinace všech vašich aktivit na LinkedIn s tím, že vyšší skóre = vyšší viditelnost. Podívat se však můžete i z gratis verze, stačí znát link, který si opište z printscreenu níže⬇️⬇️⬇️



Vyhledávání a práce s kontakty


Hledám, hledám a najednou stop


V rámci placené verze vás LinkedIn nezastaví s tím, že jste na limitu a nemůžete si prohlížet další profily. Ano, dá se to obejít např. přes Google, ale je to nepohodlné. V placené verzi tedy nemáte limity ani na vyhledávání ani na kontaktování dalších profilů.

V placené verzi jsou mnohem zajímavější filtry. Navíc si jejich kombinaci můžete uložit.

Stejně tak si můžete uložit i různé Personas. Tedy potenciální zákazníky - jejich parametry pro vyhledávání.




S potenciálním zákazníkem se můžete mnohem lépe seznámit a nastavit si užitečná upozornění.


Abyste se k zákazníkovi dostali, můžete využít zajímavé informace, které Vám u profilů osob z dané společnosti SN nabízí. V jaké skupině se s osobou můžete potkat, jestli náhodou již nesleduje vaši firemní stránku, kdy a co publikoval naposledy...





Za zmínku ještě stojí, že v placené verzi si můžete jiné profily prohlížet diskrétně.

 

Práce s kontakty


Co se týká práce s kontakty, lze napojit i vaši CRM databázi nebo Sales Force, jestli využíváte. Můžete tak mít své kontakty stále aktuální a dále s nimi pracovat.

Kontakty si můžete třídit (tagovat), můžete si k nim přidávat poznámky, ale také je sdílet s týmem, pokud máte vyšší verzi.


 

Zprávy


V placené verzi dostáváte určitý počet InMailů, kterými se dopíšete i osobám mimo vaši síť bez ohledu na to, jestli o to stojí nebo ne (s tím ovšem jde v ruku v ruce jejich úspěšnost).


V placené verzi si můžete nastavit tzv. Open profile. Umožníte tak lidem mimo vaši síť, aby vám mohli bezplatně napsat zprávu (doporučuji).


POZOR: Zprávy mají oddělená prostředí a pokud přestanete platit, zprávy psané v rámci SN ztratíte a nebudete moci pokračovat v konverzaci v gratis verzi (zmizí Vám nit).



Doufám, že jsem Vám alespoň trochu ukázala, jaké jsou výhody placeného profilu.

Ale i bez něj dokážete na LinkedIn zázraky.


Vše stojí a padá na obsahu, který sdílíte, a na tom, jestli ho uvidí správná osoba. A také na tom, jestli vás vaši zákazníci dokáží vůbec najít.

Pokud chcete poradit více - spojte se se mnou a domluvte si schůzku.


Krásné svátky


+420 603 171 017


15 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page