top of page
Obrázek autoraVeronika Soukupová

Jak dopadlo testování prémiové verze firemní stránky

O prémiové firemní stránce jsem psala v minulém dílu newsletteru. Jako správný tester jsem si ji hned zapnula a vyzkoušela.



Profil vypadá hned mnohem lépe. Byla na něm reference resp. pár hřejivých slov. Link kamkoliv byl také prima - já využila link na eshop s knihou u Wolters Kluwer.

Toto vše je užitečné, když někdo na firemní profil zavítá. Návštěvnost je však nevalná a srovnatelná se zadáváním potenciálních kontaktů tamtéž.

Co mi přišlo daleko užitečnější a kvůli čemu bych prémium byla možná ochotná platit byly 2 věci:


  1. Automatické pozvánky, které LinkedIn sám pošle na kontakty, které provedou jakoukoliv akci u příspěvku stránky. Toto ovšem obnáší to, že kontakt musí dát lajk nebo komentář apod. u příspěvku stránky. A také musí mít nastaveno, že je pro firemní profily jeho návštěva viditelná...

  2. A pak proklikávací link třeba na web stránky, který stejně jako u prémiových osobních účtů putuje kamkoliv s vaším obsahem nebo zprávou apod. To je boží. Ale jediná věc, která mi vyšla u prémiového testování super. 


Podrtženo sečteno, kvůli externímu linku prémium ve výši cca 17tis Kč ročně platit nebudu. Ale doporučuji každému vyzkoušet. U stránek, které mají velké zapojení u svých příspěvků bych o tom přemýšlela určitě.




Další novinky u osobních profilů a příspěvků


U osobních profilů se nám objevila zvonkohra a můžete zvonit jedním, ale i dvěma zvonky dle libosti. Podle toho, jestli chcete dostat upozornění n všechny příspěvky daného profilu nebo jen na vybrané/relevantní na základě vyhodnocení vašich aktivit na LinkedIn a u daného profilu. Líbí?

Také je již delší dobu možné přeskupit dovednosti přiřazené sekci Informace (u někoho About) - nu dobrá.

Potěšilo mě, že jsem si nemusela utíkat dělat nový pas kvůli LinkedIn, abych si zde mohla ověřit účet, ale že mi toto ověření zajistil přes zaměstnavatele v Londýně. Paráda. Takže už jsem prověřená a můžete si být jistí, že to jsem opravdu já -)


To, že u statistik přibylo vedle obyčejných views i počet jedinečných zobrazení mi připadá celkem užitečné. Hned mám jasněji.



Pořád je také dobré si připomínat, že views neznamená, že třeba 10 tis lidí si přečetlo můj příspěvek, ale jen to, že se tolikrát mihl feedem. I když pochopitelně čím víckrát se mihne, tím větší je pravděpodobnost zásahu. A čím více reakcí, obzvláště dlouhých komentářů, tím více se bude míhat, ale to už všichni asi víme -)

Pak tu máme nějaké drobnosti v přeskupeních - pořád mám co hledat a LinkedIn nás tím asi chce udržovat ve střehu a v napětí -) Už jsem si zvykla. Je to jako když jdeme do sámošky, kde musíte hledat, kam zase dali vaše oblíbené produkty. Je to zábava -)





Krásné dovolené všem a odpočiňte si 🧡


VeroNIKA@lilearning.net | Hobby LinkedIn Trainer www.lilearning.net 

Více novinek a tipů na company page Lilearning 




6 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page