top of page

Lilearning NEWSletter

Máme tu podzim a novinek jako spadaného listí...



Co už máme


V pondělí prošel (aspoň tedy u mě) osobní profil aktualizací. Dostala jsem v gratis verzi celkových statistik počtu zobrazení za období 7, 14, 28, 90, 365 dní. Ta nahradila statistiku posledního příspěvku na titulce ve správcovském módu osobního profilu. Pokud tedy chcete vědět statistiku u příspěvku, musíte se jít podívat přímo na daný příspěvek.


Když se na vás podívá 2ka (spojení vašeho spojení), kterou jste si prohlédli, tak vás nově Linkedin upozorní, když si i ona zobrazí váš profil nebo vás začne sledovat. Vy tak můžete rovnou a snáze začít komunikaci.


Když se s někým propojíte (v rámci osobního účtu), nabídne Vám LinkedIn hned informaci o tom, z jaké je firmy a vedle budete mít rovnou jako na talíři tlačítko Sledovat danou firmu. Očekávám tedy růst počtu sledujících u firemních stránek. Je to jen další signál ze strany LinkedIn, že usiluje o to, aby hráli firemní stránky důležitější roli než tomu bylo doposud.


Události mají nové uspořádání. Pokud kliknete na domovské stránce 🏠 vlevo na událost, které se plánujete zúčastnit, otevře se Vám okno se 3 událostmi, kam jste přihlášen a nabídka událostí, které by Vás také mohly zajímat.


Co je výborné je, že externí linky se otevírají v samostatném okně. To nahrává myšlence, že už asi bude jedno jestli do sdělení externí link dáte či nikoliv s ohledem na sankce u dosahu.


Novinka na company page - přidávání závazků a jejich podložení certifikacemi apod.

Je to užitečná věc a přesný návod najdete na slidu, nebo intuitivně v nastavení. I firmy, které nemají certifikát, ale třeba vydaly nějaké závazné prohlášení mohou tuto novinku využít k prezentaci svých hodnot směrem k nám čtenářům a potenciálním zákazníkům či zaměstnancům.



Co nás teprve čeká


Lidem se zapnutým autorským módem se změní layout. Budou mít na profilu své aktivity rozdělené na Příspěvky - Videa - Newsletter - Události. Tak si budete moci lépe u autorů vybrat, co Vás zajímá. Navíc budou na jejich profilech více vidět i získané reference.


Dovednosti na našich osobních profilech budeme moci podložit i médii, třeba videem, kde o nich hovoříme.

V rámci placených profilů si můžete již nastavovat i zprávu, která odejde Vašim novým spojením. V testování: zprávy jako takové budeme moci i v neplacených profilech spravovat již zanedlouho daleko lépe.


Když navštívíte profil někoho koho sledujete, objeví se jemu u vás místo tlačítka Propojit nové tlačítko Follow back :-) To se mi moc líbí, to bude hodně užitečné!


Stále čekám na zprovoznění Business managera pro správu profilů organizací a příslušné inzerce (zatím v beta verzi).


Plánovač příspěvků, to bude skvělé, Už žádný externí plánovač typu Buffer apod. Nebude potřeba -) Ačkoliv sama žádný nepoužívám a sdílím tehdy, když potřebuji...


Pin u komentářů s jehož pomocí budete moci připnout nejzajímavější komentář v diskusi na první pozici.



Další inspirace...

Kdo je zvídavý, nechť se podívá:

  1. Koupí si říjnovou Marianne, kde je se mnou rozhovor

  2. Na E-book s inspirací o čem psát (nově doplnění o seznam témat na konci -)


Pokud chcete rozjet váš osobní nebo i firemní LinkedIn - napište mi zprávu -) Dělám individuální, skupinová i firemní školení. A jsem dobrá vážně 😎



VeroNIKA, veronika@lilearning.net




Doporučení


E-hop Pomozte dětem


Na konec bych Vás upozornila na možnost pojmout letošní firemní vánoce jinak, třeba využít nabídky Kuřete. Podívejte se na jejich E-SHOP -) Nebo zavolejte Ludmila Bobková





Zbavte se starých mobilů, ekologicky


A ještě na jeden projekt společnosti Remobil, z.s. podpořený i společností Zásilkovna s.r.o.. Pokud totiž máte v šuplících staré mobily /i tablety), dejte je do 20/10 do krabice a doneste na nejbližší Zásilkovnu. Ta je zdarma předá k ekologické likvidaci! Více informací ve videu nebo u Miloš Polák .





18 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page